1996'dan bugüne güvenilir çözüm ortağınız

Yeni Nesil Bas Konuş Sistemleri (POC) Adana Altınsoy Telsiz Haberleşme Ve Güvenlik Sistemleri

Yeni Nesil Bas Konuş Sistemleri (POC) Adana Altınsoy Telsiz Haberleşme Ve Güvenlik Sistemleri

Yeni nesil bas konuş sistemleri (POC) Turkcell ve Vodafone alt yapısını kullanarak 2G,3G,4.5G ve wifi ile haberleşme sağlayan SİM KARTLI telsizler ve el terminalleridir. Son derece düşük maliyetle mesafe tanımaksızın dünyanın her yerinde iletişim halinde olabilmenizi ve cep telefonlarının dahi çekmediği yerlerde alternatif bağlantı yöntemlerini kullanarak iletişim kurabilmenizi sağlar ve eski nesil telsizlerde veya günümüz cep telefonlarında olduğu gibi iletişim kesintisi yaşamanızı engeller.

Telsiz sistemlerinin kapsamı alanlarının sınırlı olması ve özel altyapı gerektirdiğinden dolayı günümüzde yeni nesil bas konuş teknolojinin geliştirilmesine sebep olmuştur.2021 teknolojisiyle üretilen bu telsizler ve el terminalleri dünyanın her yerinde ve her meslek grubunda röle kurulumu, özel altyapı veya başka bir aracı cihaz olmadan kullanılır ve kapsama alan sınırı içermez. Üstelik yeni nesil sim kartlı telsizleri kullanabilmeniz için lisanslı kullanım onayı almanıza gerek yoktur. Yeni nesil bas konuş sistemlerinde Android işletim sistemi bulunmaktadır.

Yeni nesil bas konuş sistemleri eski nesil telsizler ile de entegre çalışabilmektedir. Böylece eski nesil telsizlerden yeni nesil bas konuş sistemlerine esnek geçiş fırsatı sağlar.Yeni nesil bas konuş sistemlerinden eski nesil telsizlerle iletişime geçebildiğiniz gibi herhangi bir cep telefonunu arayıp  iletişime geçebilir, arama yapabilir, mesaj gönderebilir, internete girebilir ve akıllı bir cep telefonunda bulunan tüm özelliklerinden daha fazlasını kullanabilirsiniz.

Adana Hytera, Hyt, Kirisun bayisi Altınsoy Telsiz. el telsizleri, poc telsizler, yeni nesil bas konuş sistemleri, yeni nesil telsizler, araç telsizleri, atex telsiz, tetra telsiz, güvenlik ekipmanları-aletleri, alarm sistemleri lisanslı telsiz, lisanssız telsiz, dijital telsiz, analog telsiz, telsiz bataryaları, telsiz aksesuarları, piller, dmr röle kurulumu, adana telsiz  


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis