1996'dan bugüne güvenilir çözüm ortağınız

Telsiz Sistemlerinin İş Hayatındaki Önemi - Adana Altınsoy Telsiz Haberleşme Ve Güvenlik Sistemleri

Telsiz Haberleşme Sistemleri, askeriye, emniyet ve belediye gibi haberleşme ve güvenliğin üst seviye olması gereken yerlerde iletişimin hızlı ve güvenilir olmasını sağlayarak işleyişi hızlandırıyor. Fabrikalarda, cafe ve restaurantlarda, otellerde, hastanelerde, inşaat firmalarında, güvenlik firmalarında, özel tesislerde ve daha birçok firmalarda kullanılan telsizler işinizden daha fazla sonuç alabilmek adına büyük önem taşımaktadır. İletişimi hızlandırarak daha sistemli ve zaman kaybı yaşamadan çalışabilirsiniz.

Masraflarınızın cep telefonuna kıyasla çok daha az olması ve kullanım açısından cep telefonuna kıyasla çok daha kullanışlı olması telsizin tercih edilme sebeplerinden biridir. Açık alanda 10 km alana kadar iletişim kurmanızı sağlayabilen lisanssız el telsizlerinin yanı sıra kamu kurumlarının röle sistemleri sayesinde sorunsuz iletişim kurabilmelerini sağlayan lisanslı el telsizleri, haberleşme sektörürün vazgeçilmezleri arasındadır.

Adana Hytera-Hyt,Kirisun bayisi Altınsoy Telsiz. ( el telsizleri, araç telsizleri, atex telsiz, tetra telsiz, güvenlik ekipmanları-aletleri, alarm sistemleri lisanslı telsiz, lisanssız telsiz, dijital telsiz, analog telsiz, telsiz bataryaları, telsiz aksesuarları, piller, uçak aküleri, dmr röle kurulumu )


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis