1996'dan bugüne güvenilir çözüm ortağınız

Hytera, Würzburg’un Tramvay Sistemindeki IP tabanlı Tetra Teknolojisini geliştirdi. Adana Altınsoy Telsiz Haberleşme Ve Güvenlik Sistemleri

Profesyonel Telsiz Haberleşme Sistemlerinde Dünya liderlerinden olan Hytera, Würzburg’ta ki mevcut haberleşme altyapısını son teknoloji IP tabanlı Tetra teknolojisi DIB-R5 baz istasyonları ile geliştirerek tramvay,otobüs gibi toplu taşıma araçlarındaki haberleşme sistemlerini en üst seviyeye çekti.

En üst düzey seviyede geliştirilmiş olan DIB-R5 baz istasyonlarında yazılım tabanlı yönlendirme işlevi sayesinde emniyetli haberleşme sağlanıyor. Hytera’da proje müdür olan Udo Freyberg, ‘’ Würzburg Tramway Ulaşımı için bize bir kez daha güvendiğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve gelecekte güzel ilişkiler kurmayı heyecanla bekliyoruz ‘’ dedi.

Adana Hytera-Hyt,Kirisun bayisi Altınsoy Telsiz. ( el telsizleri, araç telsizleri, atex telsiz, tetra telsiz, güvenlik ekipmanları-aletleri, alarm sistemleri lisanslı telsiz, lisanssız telsiz, dijital telsiz, analog telsiz, telsiz bataryaları, telsiz aksesuarları, piller, uçak aküleri, dmr röle kurulumu )


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis