1996'dan bugüne güvenilir çözüm ortağınız

Dijital Telsiz Haberleşme Sistemleri (DMR) - Adana Altınsoy Telsiz Haberleşme Ve Güvenlik Sistemleri

Mobil radyo iletişim sistemlerinin dünya çapında önde gelen sağlayıcısı Hytera, operatör TIBAH Airports Development Company için Dijital Mobil Radyo (DMR) kurulumunu tamamladı.

Yenilenmiş havalimanı faaliyete geçtikten kısa bir süre sonra, TIBAH Airports Development Company, eskimiş Integrated Digital Enhanced Network (iDen) teknolojisini kullanan mevcut Bas-Konuş sisteminin verimsizliğinden kaynaklanan günlük performans ve operasyonel düzende bir bozulma olduğunu fark etti. Operatörün dengesiz iletişim, kötü dahili kapsama alanı, ses kayıt kapasitesi eksikliği ve satış sonrası servis eksikliği nedeniyle sorun yaşayan operatöre yeni, özgür, güvenli ve profesyonel bir mobil radyo sistemi bulmaya zorladı ve Hytera Dijital Telsiz Sistemleri ile iletişim sorunlarını ve iş aksamalarını gidererek sorunsuz ve üst teknoloji bir iletişim ağına kavuştu.

Adana Hytera-Hyt,Kirisun bayisi Altınsoy Telsiz. ( el telsizleri, araç telsizleri, atex telsiz, tetra telsiz, güvenlik ekipmanları-aletleri, alarm sistemleri lisanslı telsiz, lisanssız telsiz, dijital telsiz, analog telsiz, telsiz bataryaları, telsiz aksesuarları, piller, uçak aküleri, dmr röle kurulumu )


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis